intropeutersgroep 1groep 2groep 3groep 4groep 5groep 6groep 7groep 8algemeenalles
(Nieuws geplaatst door team op 13 oktober 2015) ga naar het overzicht


Welkom op de Daltonschool in Ees

Oktober is traditioneel techniekmaand op de Daltonschool in Ees.

Daltonschool Ees heeft techniek hoog in het vaandel staan. In onze maatschappij is techniek een niet meer weg te denken component. Daltonschool Ees laat de leerlingen bewust veel werken over techniek. Als kinderen hier op jonge leeftijd bewust van worden gemaakt is de kans groter dat ze een loopbaan in de techniek  overwegen. En dit geldt uiteraard voor jongens, maar ook zeker voor meisjes.

In oktober  wordt er, naast de aandacht die er normaal al is, extra veel gedaan aan techniek.

Zo gaan alle leerlingen, van groep 1 t/m groep 8, op excursie naar een bedrijf of een museum waarbij techniek centraal staat. Ook krijgen  alle leerlingen krijgen een gastles. Iemand die in de klas komt vertellen over techniek. Er worden in de klas of in circuitvorm proefjes gedaan en we hebben natuurlijk weer de DOE MEE DAG.

Op de DOE MEE DAG hebben we dit jaar ook OPEN LESSEN. Iedereen is dan welkom om eens te kijken hoe er les gegeven wordt op Daltonschool Ees. U wordt door de ouders van de ouderraad verwelkomd  met een kopje koffie of thee. Uiteraard kunt u ook vragen stellen aan de aanwezige ouders en via hen een afspraak maken bij onze teamleider als u meer informatie wilt over de school.

Noteer dus vast in uw agenda;

30 oktober open lessen en doe mee dag Daltonschool Ees

8.30 uur start open lessen

10.15 uur start doe mee dag

Als u nieuwsgierig bent kunt u alvast een kijkje nemen op onze website www.daltonschoolees.nl of u kunt een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

De Daltonschool Ees is gevestigd aan de Schoolstraat 4 in Ees. Tel.: 0599-235850

U bent van harte welkom!